Over ons

Wij hebben een passie om iedereen kennis te laten maken met het fenomeen Larp. Het is ons gelukt om dit complex medium zo te vereenvoudigen dat het toegankelijk is voor iedereen. Zelfs al heb er niks mee, dan nog bieden we je een geweldige tijd.

Hoe dan?

Dat was geen eenvoudig proces: maar liefst 20 jaar spelen en organiseren van Larp events en het schrijven van een boek waren hiervoor nodig. En dat is gelukt! We hebben de essentie van Fantasy Larp weten vast te leggen in een twee uur durend avontuur. Vol Larp cliché, herkenbare momenten, knipogen en actie.

Vele honderden deelnemers hebben we de afgelopen jaren een unieke ervaring geboden. De meesten van hen waarderen de Larp enorm. Ze voelen zich na afloop allemaal 'Fantasy Heroes'.

Wie dan?

We richten ons op groepen die een ervaring exclusief reserveren. Individuen verwijzen we naar de Larp community. Er zijn vele tientallen organisaties waarbij je bijna elk weekend wel kunt Larpen. Meer informatie: Larp platform.

Larpen.nl is een initiatief van IntoTheMirror. We werken uitsluitend met ervaren spelbegeleiders die hun strepen in de Larp wereld hebben verdiend. Daarnaast gaan ze professioneel met je om: gastvrijheid, bieden van veiligheid en inspelen op de behoeften van de groep zijn belangrijke competenties.

Alleen Larpen?

De actie

Naast de traditionele Fantasy Larps voor groepen organiseren we ook van Larp afgeleide activiteiten. Sword Tag en Archery Tag bestaan alleen uit de actie van een Larp. Het interactieve verhaal en het rollenspel laten we achterwegen.

De puzzels

Escape Rooms zijn de puzzels met een verhaal, maar zonder het rollenspel van een Larp. Met onze Escape Larps 'After the Heist' en 'Agaath's erfenis' bieden een combinatie van larpen en Escape Rooms.

Het thema

Larpen kan ook in andere thema's dan Fantasy. Zo organiseren we ook 'Heel Ons Dorp Bakt' en 'Space Heroes'.

Maatwerk?

Maar natuurlijk! We proberen met je mee te denken om binnen de bestaande concepten een persoonlijke noot toe te voegen. Een Larp op maat kan ook. Hou er wel rekening mee dat in een Larp maken vele uren ontwikkelen en productie gaan zitten. Dat is van invloed op het benodigde budget voor een dergelijke activiteit.

Carel