FH1-1

Larpen: Fantasy Heroes

Larp Introductieavontuur

Larpen: Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie en natuurlijk een prins(es)! Versla boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten.

Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld van Lord of the Rings en Game of Thrones.

Larpen: Hoe

Workshop Zwaardvechten

Zwaardvechten met veilige wapens

Workshop Rolinleving

Spelregels, oefenen rollenspel, splitsen groep in spelers en figuranten, kostuums en rolinleving

Avontuur

Een postenspel in het bos met diverse uitdagingen achter elkaar. Figuranten zetten met de spelbegeleider een scène klaar.  De ontmoeting tussen spelers en figuranten vindt plaats: rollenspel, magie en het zwaardgevecht. En aan het einde: de schat!

Samengevat

3,5 uur

10-40 deelnemers

v.a. 49,50 euro

Landgoed Zonheuvel, Doorn of jouw eigen locatie

Also available in English

Gezocht!

Dappere avonturiers

Dwergenkoning Oberon is zijn schat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen bruidsschat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen Oberon zijn schat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Geschikt als

  • teambuilding activiteit,
  • vrijgezellenfeest,
  • verjaardagsactiviteit of
  • vriendenuitje

Standaard

49,50 p.p.

inclusief

Begeleiding

Kostuums/Spelattributen

De Luxe

57 p.p.

Standaard +

Binnenlocatie workshops

Onbeperkt koffie/thee

Arrangement Standaard

89,50 p.p.

Standaard +

BBQ of 3-gangendiner

Arrangement De Luxe

97 p.p.

De Luxe +

BBQ of 3-gangendiner

Product

Larpen: Wie

Iedereen (ouder dan 16 jaar) kan meedoen aan deze Larp. Het uitstekende gamedesign zorgt ervoor dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt:

  • fysiek inspanning,
  • creativiteit en
  • interessante puzzels.

Tot slot staan samenwerken en gezelligheid centraal.

Praktisch

‘Fantasy Heroes’ is een outdoor game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

Onze locatie

Standaard vindt het avontuur plaats in het bos van Landgoed Zonheuvel te Doorn. Je kunt een binnenruimte erbij huren waar de workshops kunnen plaatsvinden als je nat weer verwacht. Kies dan voor De Luxe versie van Fantasy Heroes.

Landgoed Zonheuvel biedt de mogelijkheid om na afloop gebruik te maken van een BBQ of 3-gangendiner in het restaurant van het landgoed. Wil je daar gebruik van maken, kies dan voor een van de twee arrangementen.

Andere locatie

Wij kunnen de Larp ook bij jou in de buurt organiseren. Voorwaarden zijn een ruimte voor de workshops (binnen of buiten) en een bos van minimaal 2 hectare. Dit gaat in overleg. Zo kun je Larpen in Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

Reviews

Rated 5 out of 5
6 september 2019

Met z’n 13en gelarpt voor een vrijgezellenfeest. Niemand had het eerder gedaan, maar iedereen heeft er ontzettend van genoten. Zelfs het kwartiertje regen kon de pret niet drukken. Zit goed in elkaar, leuk voor iedereen en heel goede begeleiding. Dit was top!

Harm-Jan
Rated 5 out of 5
19 augustus 2019

Afgelopen weekend hebben wij voor een vrijgezellenfeest met 10 meiden gelarpt. Het was een topmiddag. De begeleiding was professioneel, goed verzorgd en op een hele mooie locatie. We hebben zoveel gelachen, een onvergetelijke dag! Bedankt!

Jasmijn
Rated 5 out of 5
17 juni 2019

Als vrijgezellenfeest gelarpt met 12 vrouwen. Carel is super flexibel waardoor hij naar ons toe kwam. Hij steekt ook de sceptici aan met zijn enthousiasme. Het was een leuke middag!

Eef