FH1-1

Larpen: Fantasy Heroes

Larp Introductieavontuur

Larpen: Wat

Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie en natuurlijk een prins(es)! Versla boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten.

Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld van Lord of the Rings en Game of Thrones.

Play Video

Larpen: Hoe

Workshop Zwaardvechten

Zwaardvechten met veilige wapens

Workshop Rolinleving

Spelregels, oefenen rollenspel, splitsen groep in spelers en figuranten, kostuums en rolinleving

Avontuur

Een postenspel in het bos met diverse uitdagingen achter elkaar. Figuranten zetten met de spelbegeleider een scène klaar.  De ontmoeting tussen spelers en figuranten vindt plaats: rollenspel, magie en het zwaardgevecht. En aan het einde: de schat!

Samengevat

3,5 uur

10-40 deelnemers

v.a. 49,50 euro

Landgoed Zonheuvel, Doorn of jouw eigen locatie

Also available in English

Gezocht!

Dappere avonturiers

Dwergenkoning Oberon is zijn schat kwijt! Binnenkort gaat zijn dochter prinses Fiona trouwen met haar charmante prins Valiant. Maar als er geen bruidsschat is, dan gaat het hele feest niet door. Welke dappere krijgers, spoorzoekers en tovenaars helpen Oberon zijn schat terug te veroveren op zijn aartsvijand Mordred?

Geschikt als

  • teambuilding activiteit,
  • vrijgezellenfeest,
  • verjaardagsactiviteit of
  • vriendenuitje

Standaard

49,50 p.p.

inclusief

Begeleiding

Kostuums/Spelattributen

De Luxe

59,50 p.p.

Standaard +

Binnenlocatie workshops

Onbeperkt koffie/thee

Arrangement Standaard

89,50 p.p.

Standaard +

BBQ of 3-gangendiner

Arrangement De Luxe

99,50 p.p.

De Luxe +

BBQ of 3-gangendiner

Product

Larpen: Wie

Iedereen (ouder dan 16 jaar) kan meedoen aan deze Larp. Het uitstekende gamedesign zorgt ervoor dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt:

  • fysiek inspanning,
  • creativiteit en
  • interessante puzzels.

Tot slot staan samenwerken en gezelligheid centraal.

Praktisch

‘Fantasy Heroes’ is een outdoor game, die plaatsvindt in een bos. Het spel vindt in principe altijd doorgang, ook als het regent.

Onze locatie

Standaard vindt het avontuur plaats in het bos van Landgoed Zonheuvel te Doorn. Je kunt een binnenruimte erbij huren waar de workshops kunnen plaatsvinden als je nat weer verwacht. Kies dan voor De Luxe versie van Fantasy Heroes.

Landgoed Zonheuvel biedt de mogelijkheid om na afloop gebruik te maken van een BBQ of 3-gangendiner in het restaurant van het landgoed. Wil je daar gebruik van maken, kies dan voor een van de twee arrangementen.

Andere locatie

Wij kunnen de Larp ook bij jou in de buurt organiseren. Voorwaarden zijn een ruimte voor de workshops (binnen of buiten) en een bos van minimaal 2 hectare. Dit gaat in overleg. Zo kun je Larpen in Utrecht, Amsterdam, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Limburg, Noord-Brabant of zelfs Ardennen.

Reviews

Rated 5,0 out of 5
1 september 2021

We hebben gelarpt in Doorn met z’n 22e voor een vrijgezellenfeest. Nogmaals bedankt voor de fantastische middag!

Teresa
Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2020

Heel erg leuk, voor zowel mensen die geheel nieuw zijn in fantasy roleplaying als voor ervaren rotten. De workshops van tevoren zitten heel goed in elkaar en zorgen er echt voor dat iedereen goed in het spel komt. Aanrader!

Jacob
Rated 5,0 out of 5
16 maart 2020

Met een groep van 14 geLARPt bij Landgoed Zonheuvel in Doorn, geen van allen LARPervaring. Hilarische ervaring, perfect begeleid door Carel. Zowel de spelers met een vaste rol als de figuranten hebben het naar hun zin gehad. Heel tevreden!

Lisanne