RDD8

Ringen der Deugden

Ringen der Deugden

Als Indoor Larp of Fantasy Diner Game

Het Avontuur Ontvouwt Zich

Stap in een betoverende wereld vol magie, intriges en avontuur met Ringen der Deugden, een interactief spel in het Fantasythema dat je meeneemt naar een unieke avond in een sprookjesachtige omgeving.

Dompel jezelf onder in de rijke wereld van vijf verschillende volkeren - elfen, dwergen, halflings, stads- en plattelandsmensen. Kies jouw pad als ridder, tovenaar of spoorzoeker en streef ernaar om de Ringdrager te worden te midden van betoveringen, intriges en persoonlijke uitdagingen.

Proeven van Bekwaamheid en Mysteries Onthullen

Terwijl de avond vordert en je geniet van overheerlijke gangen, zullen 'Proeven van Bekwaamheid' plaatsvinden. Duik in minicompetities en uitdagende escape games die je vaardigheden testen en je op nieuwe ontdekkingen brengen.

De Strijd Tussen Goed en Kwaad

Wees voorbereid, want het Eeuwige Kwaad rust niet. Intriges, moord en verraad sluimeren in de schaduwen en bedreigen de Vrije Volkeren. Zal jij in staat zijn om te triomferen en de plannen van het kwaad te dwarsbomen?

RDD10

Jouw Rol in het Verhaal

Stap binnen in dit meeslepende verhaal waar jouw keuzes het verschil maken. Ervaar een avond vol spanning, strategie en actie terwijl je samenwerkt met medespelers om het lot van de volkeren te bepalen.

Wat ga je doen?

Inleidende workshop

Oefenen rollenspel, spelregels, splitsen in 4-5 volkeren, kostuums en rolinleving

Avontuur

Een dinerspel met diverse aspecten: lekker eten, rollenspel, magiegebruik, uitdagingen, onderhandelen, puzzels, team- en individuele doelen. En aan het einde: het ritueel tegen het Kwaad!

Reserveer jouw plek in de legende

Grijp deze kans om deel te nemen aan een onvergetelijke avond vol fantasie, waarbij dineren en Larp samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Bereid je voor op avontuur en schrijf jouw eigen legende bij Ringen der Deugden.

Samengevat

4,5 uur

20-50 deelnemers

v.a. 49,50 euro

Jouw eigen locatie

Also available in English

Gezocht!

Dappere helden m/v

Dwergenkoning Oberon roept Vrije Volkeren op: strijd tegen terugkerend Eeuwig Kwaad. Zeven helden moeten Ringdragers worden om duisternis te trotseren. Slechts Ringdragers kunnen het Kwaad verslaan en de toekomst van Mens, Elf, Halfling en Dwerg veiligstellen. Bereid je voor op epische strijd in Ringen der Deugden.

Geschikt als

  • teambuilding activiteit
  • vrijgezellenfeest
  • verjaardagsactiviteit
  • vriendenuitje

Standaard

49,50 p.p.

Inclusief begeleiding

kostuums/spelattributen

Arrangement

v.a. 99,50 p.p.

Standaard + zaalhuur +

3-gangendiner

RDD8

Larpen: Wie

Iedereen (ouder dan 16 jaar) kan meedoen aan deze Larp. Het uitstekende gamedesign zorgt ervoor dat iedereen er tijdens het avontuur wat in vindt:

  • creativiteit en verwondering,
  • fysiek inspanning en
  • interessante puzzels.

Tot slot staan samenwerken en gezelligheid centraal.

Praktisch

De game werkt het beste bij een driegangen diner, dat wordt uitgeserveerd. Een walking diner ofwel buffet raden we af in verband met het volle programma.

Hou er rekening mee dat de twee spelbegeleiders mee-eten met je gezelschap.

Zonder diner?

Het is mogelijk deze ervaring zonder diner af te nemen. Denk aan een high tea of enkele momenten waarop snacks worden geserveerd. Deze indoor game wordt in een zaal gespeeld en deze momentjes zorgen voor een juiste spelflow. De game zal dan ruim een uur korter duren.

Locatie

'Ringen der Deugden' wordt op een door jou geselecteerde binnenlocatie gespeeld, in een ruimte exclusief voor je gezelschap. We kunnen je hierbij uiteraard adviseren.

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.